KLEUTERINITIATIE 'BEELD'

Vanaf september organiseert de academie wekelijks 1 uur kleuterinitiatie ‘Beeld’ in de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Dendermonde.
Normaal kunnen kinderen vanaf 6 jaar instappen in het traject beeldatelier eerste graad. Vanaf volgend academiejaar zal dat dus anders zijn.


Wie
: kleuters vanaf 5 jaar (derde kleuterklas – geboortejaar 2015)

Wat:
Kleine kunstenaars die graag tekenen, schilderen, kleuren, knutselen zijn vanaf nu welkom in het kunstenbad kleuterinitiatie Beeld. 
Tijdens dit uurtje kunstenbad worden kleuters ondergedompeld in de wonderlijke wereld van beelden. De focus ligt niet op het aanleren van techniek maar op het ervaren en beleven van kleur, licht, vorm, dimensie, beweging en expressie.

Waar
: KASK, Oude Vest 111

Wanneer
: keuze 1 zaterdagvoormiddag 9.30-10.30 u. of keuze 2 zaterdagnamiddag 13.30-14.30 u.

Duurtijd
: 60 min.

Aantal kleuters
: 10 per groep

Prijs
: 100 euro voor een volledig academiejaar (BASISTARIEF) - 25 euro (Uitpas met kansentarief)

Er hoeft geen extra materiaal aangekocht te worden. De kleuter komt naar de academie in kledij die vuil mag worden. Het kunstenbad loopt over een volledig academiejaar van september tot en met juni en volgt de reguliere schoolvakantie van het gesubsidieerd deeltijds kunstonderwijs.

Inschrijven
: vanaf 1 juli via mijnacademie.be/kaskdendermonde. Plaatsen zijn beperkt! (Bij problemen, contacteer de academie via info@kaskdendermonde.be)

Deze niet-gesubsidieerde lessen komen volledig tot stand met de steun van het lokaal bestuur.